Clinici REGINA MARIA:

Dorin Scutarasu
head of business
0744-338833

Un proiect dezvoltat deFaceToFace Media
în parteneriat cu FaceToFace Media

facetoface

Avantajele ClinicTV

GARANTAT CLIENTUL VEDE RECLAMA

Amplasarea monitoarelor exact în faţa clienţilor şi programul captivant garantează vizualizarea reclamei dumneavoastră. LCD-urile sunt montate în faţa clienţilor, fiind singura sursa de entertainment pentru minutele de aşteptare. Conform estimărilor REGINA MARIA, un client petrece aproximativ 20 minute de așteptare în cilnică. Emiteţi practic în prime-time pentru fiecare client.


audiență lunară: 60.000 PERSOANE cu venituri medii și mari

Niciun alt mediu de publicitate nu vă pune la dispoziţie această nişă. Folosind ClinicTV veţi putea comunica reclama unui segment targetat, de neatins prin alte mijloace media: persoane cu vârsta între 18-50 ani, cu venituri medii şi mari, preocupate de adoptarea unui stil de viață sănătos, pentru care imaginea personală este importanta, un segment care cumpără. Adresaţi-vă direct potenţialilor clienţi. În acest moment audiența este de 60.000 persoane (66% femei și 34% bărbați).


Mesajul reclamei dumneavoastră este asimilat într-o manieră pozitivă

Standardul ridicat al serviciilor medicale oferite de REGINA MARIA face ca mesajul transmis sa fie asociat cu un lucru de calitate, profesionist. Aşadar, clienții vor percepe reclama dumneavoastră ca un mesaj pozitiv, ceea ce face ca impactul reclamei să fie şi mai puternic.

De impact! Clinic TV este un mediu nou de advertising

Şi ca tot ce e nou şi interesant, va fi apreciat de către clienţi. Toate sondajele pe care le-am facut arată că toţi clienţii au apreciat foarte mult noul sistem ClinicTV şi s-au arătat încântaţi de informaţiile pe care le pot urmări.

Cele mai mici prețuri/audiență versus alte canale media

Folosind ClinicTV ca mijloc de reclamă, puteți fi siguri că mesajul dumneavoastră ajunge exact la clienții țintă. Astfel, bugetul dumneavoastră de publicitate va fi direcționat doar către potențialii clienți. Nu veți plăti costuri suplimentare pentru ca reclama să fie văzută de persoane care nu se află în target-ul dumneavoastră de clienți potențiali.

[ sus ]

 
Home page | Contact | Download | Sunteţi proprietarul unei clinici medicale? | © FaceToFace SRL 2011. Toate drepturile rezervate.

Televiziunea din saloanele de înfrumusețare premium
www.SalonTV.ro

www.FaceToFace.ro

Televiziunea din clinicile medicale REGINA MARIA
www.ClinicTV.ro